REKRYTERING

VI HJÄLPER ER SÄKRA LÅNGSIKTIG KOMPETENS INOM BANK, FINANS, FÖRSÄKRING, EKONOMI OCH FASTIGHET.
Rekrytering är det perfekta valet när du behöver långsiktig kompetens. För att hitta rätt person med rätt kompetens krävs erfarenhet, förståelse och engagemang. På Capega har vi över 40 års samlad erfarenhet av framgångsrik rekrytering. Det faktum att våra kunder återkommer är ett bevis på vår kompetens! Capega garanterar en kvalitativ process där vi genomför noggranna bakgrundskontroller för att säkerställa kandidatens erfarenhet och bakgrund.

Vi värdesätter kundnöjdhet hos Capega. Ni kan överlämna hela processen till oss och vara trygga i att vi utför enastående arbete och presenterar rätt person för tjänsten. Kundnöjdhet är så viktigt för oss att ni betalar först när anställningskontraktet med kandidaten är signerat.

Capega erbjuder även hyr-först-upplägg, vilket innebär att ni som kund kan hyra in en konsult under en period för att sedan anställa direkt. Hyr-först är ett effektivt och uppskattat sätt att tillföra ny kompetens till er verksamhet. Genom detta upplägg får kunden möjlighet att utvärdera kandidaten och vice versa. Under inhyrningsperioden har Capega ansvaret som arbetsgivare.